Disse typer tasker skal kvinden have

Kvinder og tasker går hånd i hånd – lidt ligesom kvinder og sko. Vi vil i denne artikel komme ind på de forskellige typer af tasker der findes på det danske marked, og komme ind på nogle mærker og modeller man kan købe.

Der findes mange forskellige taskemodeller og de bliver hver især brugt til noget forskelligt. Derfor er det vigtigt at afdække sit behov, inden man går ud og finder en taske. Derudover er det en rigtig god ide at overveje økonomien, så man kan afsøge mulighederne for at få en taske der passer til ens budget. Vores anbefaling er at købe hos Busimiss – se dem her

Shopping bags

Shopping bags er, som navnet antyder, hovedsageligt lavet med det formål at kunne have sine shopping genstande. Tasketypen er dog i dag, til meget mere end kun shopping ture. Når man taler om en shopping taske, er det udseendet gerne en lidt stor taske, med en strop på hver sin side der går op i toppen.

Opbygningen af tasken gør den let at have med overalt og man kan have den med henover armen. Det er også en af grundene den gør sig så godt til shopping, men er også brugt i dag af folk der studere eller arbejder til at have en laptop og lignende arbejdsrelateret med.

Nogle af modellerne af shopping bags har også en skulderrem, hvis man er mere til at have en taske henover skulderen.

Cluth

En cluth er den lille taske, der passer til dit knivskarpe look. Clutchen er for rigtig mange en modegenstand, som de har med sig når de skal ud, men samtidig har den også en praktisk funktion, da rigtig mange kvinder bruget clutchen til make-up, penge og lignende når de er til fest. Her er Clutchen en super nem og funktionel lille taske at have med sig rundt.

Udover shopping bags og Clutch findes der mange andre tasker. Hvis vi skal nogle af de populære i Danmark, er der rigtig mange der bruger håndtasker, skuldertasker og derudover er computertasker, der både er moderigtige og kan indeholde en computer også meget populære pt. da computeren både bliver brugt på alle uddannelsesinstitutioner samt på langt de fleste arbejdspladser.

Skal man have et kig på hvilke mærker man skal købe sin taske i, har vi også nogle præferencer.

Et af de mærker som vi synes er rigtig fede, og tilmed er det af de billigste taskemærker på markedet – er Reisenthel. De laver super fede shoppere til 129,- og det er ikke mange andre taskemærker, der giver den værdi som en Reisenthel gør.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.