Hanne Bloch: Eksklusivt badetøj står i høj kurs herhjemme

Hanne Bloch er et navn, som de fleste kvinder kan relatere sig til i enten højere eller mindre grad. Hanne Bloch er nemlig en kendt dansk designer, som har formået at skabe sig et stort navn på den internationale modescene.

Elle, Eurowoman og New York Times er blot nogle af de modemagasiner, som har fået øjnene op for den danske designer og hendes mange inspirerende kollektioner. Hanne Bloch blev et decideret brand i 2008, og sidenhen er det gået ualmindeligt stærkt.

Hanne Bloch – Karriere, kendetegn og passion

Hanne Bloch er på mange måder en spændende designer, fordi hun gør tingene lidt anderledes end de fleste andre designere. Den danske designer har f.eks. valgt kun at koncentrere sig om én kollektion om året i modsætning til andre designere, som lancerer mange kollektioner i løbet af et år.

Hanne tager udgangspunkt i hendes egne visuelle forestillinger af en følelse eller et indtryk, hvilket tilsyneladende fungerer godt taget hendes mange populære kollektioner i betragtning. Designeren sørger ligeledes for at indhente inspiration fra hele verden for at skabe noget unikt og eksklusivt. Datteren, Olivia Bloch, har været med til at udvikle kollektioner siden 2012. Samarbejdet mellem mor og datter har vist sig at fungere ganske glimrende.

Den omtalte designer er blevet anerkendt i store dele af verden, da hun ikke er bange for at træde ved siden af. Hun brænder for at lege med forskellige materialer, farver og mønstre for at give tøjet endnu mere kant og personlighed.

Hanne Bloch har tidligere været en del af Missoni, som hun arbejdede for i 20 år, før hun valgte at stifte sin egen virksomhed. Missoni med hovedbase i Italien betragtes som et af de mest ærværdige modehuse i verden. Hanne har i øvrigt en fortid som operationssygeplejerske i Århus, som var hendes jobtitel sidst i 1980’erne.

Eksklusivt badetøj og meget mere

Hanne har i årevis forhandlet eksklusivt badetøj til kvalitetsbevidste kvinder med sans for mode og design. Der er vel at bemærke tale om badetøjskollektioner, som komplimenterer den kvindelige krop. Hanne har valgt at specialisere sig i at designe og udvikle badetøj, da hun i sin tid var træt af badetøj med kedelige prints i svingende kvalitet.

Er du interesseret i at se hendes tøj, så tjek denne webshop.

Den erfarne designer har først og fremmest koncentreret sig om at designe badetøj, som sidder godt og behageligt på kvindekroppen. Dernæst har det været vigtigt for hende, at badetøjet også skal kunne bruges under eller sammen med almindeligt tøj.

Det er desuden vigtigt at pointere, at kollektionerne består af meget andet end kun badetøj. Det eksklusive sortiment består også af buksedragter, kjoler, bluser og en håndfuld øvrige beklædningsgenstande.

Du kan med fordel tage et kig på de seneste kollektioner, hvis du vil blive klogere på, hvad Hanne Bloch og Olivia Bloch i fællesskab har kreeret. De mange populære kollektioner forhandles bl.a. på nettet, hvor du kan shoppe modetøj til fordelagtige priser. Du kan gå den bedste sommer i møde ved at investere i badetøj fra denne danske designer. Der er rift om det unikke badetøj, som står i høj kurs blandt danske kvinder.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.