Denne retning bevæger den danske herremode sig

På lige fod med den danske mode for kvinder, så er den danske herremode naturligvis også under en konstant forandring. Det er også ensbetydende med, at det for mange kan virke som lidt af en udfordring, at skulle kunne følge med den heftige udvikling, de mange nye trends og ligeledes også de mange nye upcoming brands, der gør deres indtog på det danske marked. Hvis du har en særlig interesse for mode, så gør du med garanti alt for at følge med i udvikling og holde dig opdateret med, hvad det nyeste er.

Den danske mode er streetwear-inspireret

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den danske mode blandt unge mænd og drenge i høj grad er blevet defineret af streetwear og urbanwear. Det er naturligvis også derfor, at du hos en lang række danske forhandlere af modetøj vil kunne finde brands som Defend Paris, der har været med til at sætte en helt ny standard for den danske mode. Det skal dog understreges, at det i høj grad er de unge mænd og drenge, der har valgt at kaste sig over denne mode – og det bliver det i høj grad også ved med at være.

Der findes et væld af danske webbutikker og fysiske forretninger, der har fokus på at forhandle denne type af modetøj til mænd, hvilket bl.a. byder på beklædning fra brands som Defend Paris, moderne bukser som f.eks. Ripped Jeans og oversized og longline beklædning, der alle er moderigtig beklædning i øjeblikket. Som ung dreng eller mand, så handler det selvfølgelig om at være ajour med moden og der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at det særligt er denne type af beklædning, der er moderne og har været det i en god rum tid.

Casual luksuriøsitet og elegance vinder frem

Selvom det i høj grad er streetwear og urban-inspireret beklædning, der hitter blandt de unge mænd og drenge, så er det ikke ensbetydende med, at det er den eneste form for mode, der har formået at finde fodfæste på det danske marked. Der er ligeledes også mange mænd og drenge, der har genfundet kærligheden for en stil, der byder på casual luksuriøsitet og elegance, som var en modetype, der hittede for en årrække siden – og igen er begyndt at finde fodfæste blandt både mænd og drenge, men dog oftest blandt de ældre drenge og unge mænd.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Defend Paris ikke er et moderigtigt brand og det ikke er moderne, at være iført et par ripped jeans. Hvad det derimod betyder er, at moden ikke er fastsat til blot én stilart, da der findes et væld af forskellige typer af stilarter, der hitter blandt de danske unge mænd og drenge. Det betyder også, at der er mulighed for at vælge en stilart, der appellerer til dig og som faktisk stemmer overens med dine personlige præferencer og ønsker, da mode ikke blot handler om trends, men også om personlige præferencer og personlig stil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.